French toast med körsbär och rostad mandel

French toast med körsbär och rostad mandel

Gör så här

1. Blanda ägg, mjölk, kardemumma och socker och vispa lätt.
2. Doppa brödskivorna i äggstann- ingen och sedan i panko. Stek i rejält med smör tills bröden fått en fin gyllenbrun färg.
3. Koka upp körsbär med socker. Ställ åt sidan och smaka av med citronsaft.
4. Servera toasten varm med körsbär och rostad mandel.

Källa: Sara Aasum Hultberg, Årets Konditor 2014

  • Fett
    6,23 g
  • Kolhydrater
    31,38 g
  • Protein
    8,1 g
  • Energi (kJ)
    905,4 kJ
  • Energi (kcal)
    216,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen