French toast med aprikoschutney

French toast med aprikoschutney

Gör så här

1. Stek aprikoser och kanel i smör och socker till mjuk konsistens, tillsätt lite vatten om den blir för kladdig.
2. Blanda ingredienserna till smeten. Doppa bröden i smeten och stek i smör tills de är gyllen bruna.
3. Servera bröden med aprikoskompott och crème fraiche. Blanda kanel och socker och strössla över.

TIPS: Om du inte har tillgång till färska aprikoser kan du blanda ut de torkade aprikoserna med lite aprikossylt istället.

Serveringsportion ca: 130 g
Källa: Deli nr 8:2005

  • Fett
    10,22 g
  • Kolhydrater
    45,93 g
  • Protein
    5,82 g
  • Energi (kJ)
    1282,61 kJ
  • Energi (kcal)
    306,71 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen