Focaccia

Focaccia

Gör så här

1.Rör ut jäst, salt och socker i ljummet vatten.
2.Arbeta in smöret och mjölet till en smidig, lite lös deg. Låt jäsa ca 30 min.
3.Häll ut degen på bleck och tryck ut den cm-tjockt.
4.Blanda olivolja, stött rosmarin och oregano. Stryk ut oljan över focaccian och tryck små hål med fingertopparna. Lägg gärna på någon smaksättning och strö på fingersalt, låt jäsa ytterligare 20 min. 5.Grädda brödet gyllenbrunt i ugn, 225° ca 20 min .


  • Fett
    4,87 g
  • Kolhydrater
    26,88 g
  • Protein
    3,92 g
  • Energi (kJ)
    711,2 kJ
  • Energi (kcal)
    169,94 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen