Florentin

Florentin

Gör så här

1. Koka upp socker, smör, grädde och honung under

omrörning. När massan kokar, tillsätt mandel, hassel-

nötter och frukt. Fortsätt att rosta massan tills den

släpper i kanten.

2. Fördela i silpatmattor. Baka i 190° ca 10 min,

låt svalna.

3. Fyll upp formarna med choklad.

Källa: Klassiker i ny stil nr 1 

  • Fett
    7,05 g
  • Kolhydrater
    8,7 g
  • Protein
    1,65 g
  • Energi (kJ)
    438,73 kJ
  • Energi (kcal)
    105,02 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen