Fläskboggryta med plommon och rosmarin

Fläskboggryta med plommon och rosmarin

Gör så här

1. Fräs lök och svamp i smör.
2. Tillsätt buljong och koka upp. Red av med vetemjöl och låt koka i ca 5 min.
3. Tillsätt grädde, kött och plommon. Koka i ca 10 min. Smaka av med rosmarin,
salt och peppar. Strö över persilja innan servering.
4. Koka ris enligt anvisning på förpackningen. Servera med ris och gärna ångkokta rotfrukter. Garnera med persilja.

Serveringsportion ca: Gryta 200 g, ris 150 g
Källa: Arla Köket Äldre 1:2006

  • Fett
    14,43 g
  • Kolhydrater
    66,6 g
  • Protein
    28,77 g
  • Energi (kJ)
    2152,08 kJ
  • Energi (kcal)
    516,04 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen