Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.
Print

Fläsk - Sparrispotatis - Saltgurka - Smetana Arla pro

Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.

Fläsk - Sparrispotatis - Saltgurka - Smetana Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.
Porterbakad fläsksida med härligt knaprig svål. Skiva och servera till krämig, syrlig potatissallad med kapris och gröna äpplen. Saltgurka och dijonsenap höjer smaken ytterligare ett snäpp.

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07:00-17:00
Lör, sön samt röd dag: 08:00-17:00

Färskvaror:
0775-77 11 77
Ost:
0776-70 00 04

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13:00-16:00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen