Flamberat päron

Flamberat päron

Gör så här

1. Dela och kärna ur päronen. Skär i tunnare klyftor och karamellisera i socker och smör.

2. Häll päronbrännvinet på päronen och flambera. Låt sjuda nästan torrt.

Källa: Gelatolab

  • Fett
    4,13 g
  • Kolhydrater
    12,98 g
  • Protein
    0,22 g
  • Energi (kJ)
    461,23 kJ
  • Energi (kcal)
    110,91 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen