Flädergele med stjärnanis

Flädergele med stjärnanis

Gör så här

1. Koka upp flädersaft, socker, vatten och citronsaft i en kastrull.

2. Tillsätt de blötlagda gelatinbladen under omrörning. Låt det sjuda några minuter och häll upp i en terrin-form.

3. Låt stelna i kyl och ta fram och hacka upp vartefter det går åt.

Källa: Arla Köket En sagolik jul 2015

  • Fett
    0 g
  • Kolhydrater
    6,16 g
  • Protein
    0,42 g
  • Energi (kJ)
    111,92 kJ
  • Energi (kcal)
    26,79 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen