Fjällkoppen från Norrbotten

Fjällkoppen från Norrbotten

Gör så här

1. Fräs alla ingredienser, till och med tomatpuré, i smör.
2. Tillsätt buljong och grädde. Red av med vetemjöl utrört i lite vätska och koka ca 5 min. Smaka av med pepparrot, salt och peppar.
3. Servera gärna med en smörgås.

Serveringsportion ca: Soppa 280 g
Källa: Arla Köket Senior nr 2 1999

  • Fett
    16,78 g
  • Kolhydrater
    28,89 g
  • Protein
    29,95 g
  • Energi (kJ)
    1637,24 kJ
  • Energi (kcal)
    393,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen