Fisksoppa med spenat och räkor

Fisksoppa med spenat och räkor

Gör så här

1. Skiva eller hyvla fänkålen tunt. Riv pepparroten.
2. Värm soppan under omrörning.
3. Lägg fänkål, spenat och räkor i soppskålar. Häll på den varma soppan och toppa med en klick crème fraiche och lite extra pepparrot.

Serveringsportion ca: 370 g
Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

  • Fett
    11,76 g
  • Kolhydrater
    11,13 g
  • Protein
    15,54 g
  • Energi (kJ)
    906,52 kJ
  • Energi (kcal)
    217,4 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen