Fisksoppa med doft av curry Laktosfri

Fisksoppa med doft av curry Laktosfri

Gör så här

1. Skär fisken i mindre bitar, strö salt över en stund innan den läggs i soppan.
2. Fräs curry i smör, tillsätt morot och rotselleri och fräs lite till.
3. Tillsätt buljong och purjolök. Koka tills grönsakerna är mjuka.
4. Häll i grädden.
5. Tillsätt fisken, koka i ca 3 min eller till fisken är klar. Smaka av med salt, peppar och ev mer curry.
Garnera soppan med dill.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    14,21 g
  • Kolhydrater
    6,77 g
  • Protein
    14,77 g
  • Energi (kJ)
    907,74 kJ
  • Energi (kcal)
    217,8 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen