Fisksoppa med apelsinbakad lax

Fisksoppa med apelsinbakad lax

Gör så här

1. Skär lax och zucchini i bitar.
2. Riv skalet av apelsinen och pressa ur saften. Lägg lax, zucchini på ett bleck. Lägg på apelsinskal, apelsinsaft och smör. Krydda med salt, timjan och svartpeppar.
3. Tillaga i ugn, 175° ca 7-10 minuter.
4. Värm soppan under omrörning. Spola av kikärtorna. Lägg i kikärtor och fisk i soppan och låt den få ett uppkok.
5. Garnera med timjan.

Källa: Deli Arlaköket nr 13 vår 2008

  • Fett
    19,3 g
  • Kolhydrater
    16,36 g
  • Protein
    19,58 g
  • Energi (kJ)
    1355,3 kJ
  • Energi (kcal)
    324,57 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen