Fiskpinnewrap

Fiskpinnewrap

Gör så här

1. Koka potatisen. Förväll morotsstrimlorna lätt och kyl. Blanda morötterna med matyoghurt, kaviar och gräslök.
2. Stek fiskpinnarna och dela i mindre bitar.
3. Värm ev tortillabröd enligt anvisning på förpackningen.
4. Mosa den nykokta potatisen på tortillabrödet, klicka på lite smör och salta. Lägg på yoghurtsås och fördela bitar av fiskpinnar över. Vik eller rulla ihop till wraps.

Serveringsportion: 1 wrap väger ca 350 g

Källa: Arla Köket Skola 1:2000

  • Fett
    19,67 g
  • Kolhydrater
    73,01 g
  • Protein
    17,13 g
  • Energi (kJ)
    2316,13 kJ
  • Energi (kcal)
    554,05 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen