Fiskpanetter currycoleslaw och potatishalvor

Fiskpanetter currycoleslaw och potatishalvor

Gör så här

1. Blanda crème fraiche med ketchup och curry. Vänd ner övriga ingredienser. Låt stå någon timma i kylen före servering.
2. Sätt ugnen på 225°. Borsta potatisen, dela dem i halvor och lägg på bleck. Pensla med smör och strö över pizzakrydda. Stek i ugn, ca 25 min. Strö över paprikastrimlor vid servering.
3. Stek fiskpanetterna i ugn, 225° till en innertemperatur av 60° , 5-10 minuter.
4. Servera fisken med coleslow och potatishalvor.

Serveringsportion: Fiskpanetter ca 75 g, coleslow ca 75 g, potatis ca 120 g
Källa: Arla Köket Junior 2:2000

  • Fett
    14,33 g
  • Kolhydrater
    34,31 g
  • Protein
    12,75 g
  • Energi (kJ)
    1364,79 kJ
  • Energi (kcal)
    326,32 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen