Fisklasagne med vitlök och saffran

Fisklasagne med vitlök och saffran

Gör så här

1. Fräs morötter, lök, saffran och vitlök i smör. Smaka av med salt och peppar. 2. Kör fiskfiléerna i en mixer, tillsätt ägg och crème fraiche.
3. Koka upp mjölk och red av med vetemjöl utrörd i lite vätska. Sjud ca 5 min. Smaka av med salt och peppar.
4. Varva lasagneplattorna, morotsfräset, fiskfärsen och bechamelsåsen i bleck.
5. Strö över ost och grädda i ugn, 175º ca 45 min.

Tips: Fiskköttet kan malas i köttkvarnen om mixer saknas. Gör gärna en ostsås och servera till lasagnen.

Serveringsportion ca: Fisklasagne 400 g
Källa: Lunchguiden nr4

  • Fett
    19,91 g
  • Kolhydrater
    62,92 g
  • Protein
    35,57 g
  • Energi (kJ)
    2439,84 kJ
  • Energi (kcal)
    583,33 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen