Fiskgryta med rotfrukter och saffran

Fiskgryta med rotfrukter och saffran

Gör så här

1. Stek grönsaker med saffran i smör på svag värme. Tillsätt mjöl och rör om.
2. Häll ner tomatkross, crème fraiche, grädde, chilisås och buljong. Låt koka i ca 10 min.
3. Fördela fisken i grytan, lägg i purjolöken och koka på svag värme i ca 5 min. Krydda och lägg sist i räkor och timjan.

Serveringsportion ca: Fiskgryta 500 g
Källa: Arla Köket Senior 2004:01

  • Fett
    31,47 g
  • Kolhydrater
    19,53 g
  • Protein
    33,36 g
  • Energi (kJ)
    2138,85 kJ
  • Energi (kcal)
    510,82 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen