Fiskgryta med fänkål och rotfrukter

Fiskgryta med fänkål och rotfrukter

Gör så här

1. Salta fiskkuberna och ånga i bleck 3–4 min. Lägg åt sidan.
2. Fräs morot, 2/3 av löken, vitlök och potatis i smör. Tillsätt tomatkross och koka tills rotfrukterna är mjuka.
3. Mixa och häll tillbaka i kastrullen.
4. Tillsätt fänkål och resterande lök.
5. Koka upp och smaka av med grädde, äppelcidervinäger, salt och peppar.
6. Slå såsen över fisken, servera gärna med kokt ris.

Serveringsportion ca: Fiskgryta 400 g
Källa: Arla Köket skola 1:2004

  • Fett
    21,21 g
  • Kolhydrater
    15,11 g
  • Protein
    31,8 g
  • Energi (kJ)
    1630,1 kJ
  • Energi (kcal)
    389,3 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen