Fiskgryta med aioli

Fiskgryta med aioli

Gör så här

1. Fräs fänkål, morot och lök i smör. Tillsätt krossade tomater, potatis och buljong. Koka försiktigt i ca 20 min.
2. Tillsätt grädde, fisk, dill, vin och tomatpuré. Smaka av med salt och peppar. Värm tills fisken känns klar.
3. Blanda majonnäs, matyoghurt och vitlök. Smaka av med salt och peppar.
Servera soppan med en klick aioli.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Carola Berglind, Domarringens skola, Uppsala

  • Fett
    16,16 g
  • Kolhydrater
    17,12 g
  • Protein
    19,19 g
  • Energi (kJ)
    1253,9 kJ
  • Energi (kcal)
    298,33 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen