Fiskgratäng med tomat och oregano

Fiskgratäng med tomat och oregano

Gör så här

1.Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.

2.Koka upp buljong, mjölk, crème fraiche och majsstärkelse. Rör i tomatpuré, ketchup och oregano. Smaka av med salt och peppar.

3.Häll såsen över fisken och strö över osten. Tillaga i ugn, 200° ca 20 min.

4.Koka potatisen.

Servera gratängen med potatis.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010/Skolmat till 100

  • Fett
    11,44 g
  • Kolhydrater
    37,61 g
  • Protein
    27,71 g
  • Energi (kJ)
    1567,52 kJ
  • Energi (kcal)
    377,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen