Fiskgratäng med tomat och basilika

Fiskgratäng med tomat och basilika

Gör så här

1.Lägg fisk i smorda bleck, salta och peppra.
2.Blanda crème fraiche, tomatpuré och basilika, purjolök, grädde och ost. Fördela såsen över fisken.
3.Tillaga fisken i ugn, 175° i ca 30 min.
4.Servera gärna med pressad potatis och en tomatsallad.

Serveringsportion ca: 265 g gratäng, 150 g potatis
Källa: Arla Köket Senior 1:2005

  • Fett
    20,34 g
  • Kolhydrater
    29,76 g
  • Protein
    33,53 g
  • Energi (kJ)
    1861,62 kJ
  • Energi (kcal)
    447,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen