Fiskgratäng med kräftstjärtar

Fiskgratäng med kräftstjärtar

Gör så här

1. Koka potatis mjuk och finfördela den tillsammans med mjölk och smör. Salta och peppra. Spritsa potatismos runt kanterna på en gratängform.
2. Lägg fisk och citronpeppar innanför potatismoset i formen.
3. Svetta morot och purjolök i smör. Blanda crème fraiche och kvarg och häll över grönsakerna. Tillsätt citronsaft, timjan och buljong. Salta och peppra. Lägg ner kräftstjärtar i röran och bred ut den över fisken.
4. Tillaga i ugn på 175° i 10–15 min.

Serveringsportion ca: Fiskgratäng 625 g
Källa: Arla Köket Senior 2004:01

  • Fett
    42,11 g
  • Kolhydrater
    38,33 g
  • Protein
    33,99 g
  • Energi (kJ)
    2824,51 kJ
  • Energi (kcal)
    679,67 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen