Fiskgratäng med crème fraiche och dill

Fiskgratäng med crème fraiche och dill

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.
2. Blanda crème fraiche, grädde, majsstärkelse och dill. Smaka av med salt och vitpeppar. Lägg blandningen över fisken. Strö över osten.
3. Tillaga fisken i ugn, 175° ca 25 min.
4. Koka potatisen.
Servera fiskgratängen med potatis.


Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Charlotta Blomberg, Ekhaga kök, Romelanda

  • Fett
    8,58 g
  • Kolhydrater
    32,75 g
  • Protein
    28,24 g
  • Energi (kJ)
    1384,51 kJ
  • Energi (kcal)
    332,53 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen