Fiskfilé med het sås

Fiskfilé med het sås

Gör så här

1.Fräs lök, vitlök och chili i smör. Tillsätt tomat, limesaft, fond och limeblad. Låt koka några minuter.
2.Tillsätt matyoghurt och kokosmjölk. Smaka av med salt och peppar och red av med majsstärkelse.
3.Lägg fisken i smorda bleck. Tillaga i ugn, 200° ca 25 min. Häll av spadet.
4.Koka riset.
5.Häll såsen över fisken.
Strö koriander över fisken och servera med ris.

Serveringsportion ca 350 g.
Källa: Arla Köket Fisk/Skolmat till 100

  • Fett
    13,7 g
  • Kolhydrater
    57,8 g
  • Protein
    31,99 g
  • Energi (kJ)
    2035,44 kJ
  • Energi (kcal)
    486,87 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen