Fiskfilé med grön currysås och ingefärsstekta morötter

Fiskfilé med grön currysås och ingefärsstekta morötter

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra. Tillaga i ugn, 200° ca 15-20 min. Häll av spadet.
2. Fräs löken i smör. Koka lök, fond och limeblad i ca 30 min.
3. Häll i grädde, currypasta och sambal oelek, smaka av med salt och peppar. Red av med majsstärkelse.
4. Fördela såsen över fisken.
5. Fräs morötterna i smör, smaka av med salt och peppar. Strö över ingefära.
6. Koka riset med limeblad.
Servera fisken med grön currysås, morötter och ris.

Källa: Arla Köket Guld Ko 2012

  • Fett
    13,87 g
  • Kolhydrater
    57,14 g
  • Protein
    26,37 g
  • Energi (kJ)
    1925,19 kJ
  • Energi (kcal)
    462,08 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen