Fiskfilé i rosa sås med soltorkade tomater och oliver

Fiskfilé i rosa sås med soltorkade tomater och oliver

Gör så här

1. Koka upp fiskbuljong och hummerfond och häll i grädde och mjölk. Tillsätt tomatpuré, tomater och oliver. Krydda med salt och citronpeppar och låt koka.
2. Smörslunga kulpotatisen med basilika.
3. Koka fiskfilén och servera med såsen och den smörslungade potatisen.

Serveringsportion: ca 365 g

Källa: Arla Köket Fisk

  • Fett
    20,95 g
  • Kolhydrater
    28,78 g
  • Protein
    27,05 g
  • Energi (kJ)
    1742,95 kJ
  • Energi (kcal)
    420,54 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen