Fiskfärspudding med Svecia

Fiskfärspudding med Svecia

Gör så här

1. Fördela potatis i smorda bleck. Lägg på dill.
2. Låt ströbröd svälla i mjölk och grädde. Blanda i ägg, fiskfärs och ost. Krydda med salt och peppar.
3. Bred ut färsen över potatisen och tillaga i ugn, 150° kombivärme i ca 50 min.
4. Servera puddingen med skirat smör.

Serveringsportion ca: pudding 300 g, skirat smör 15 g
Källa: Arla Köket Äldre 2003:1

  • Fett
    15,51 g
  • Kolhydrater
    32,47 g
  • Protein
    19,51 g
  • Energi (kJ)
    1477,29 kJ
  • Energi (kcal)
    355,35 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen