Fiskburgare med rostade grönsaker

Fiskburgare med rostade grönsaker

Gör så här

1. Blanda fisk, kapris, citronskal och tomat med grädde till en homogen smet.
2. Krydda med salt, peppar och dill. Gör ett stekprov.
3. Forma till burgare och grilla på spis eller i ugn. Baka klar i ugn på 150° i ca 15 min.
4. Blanda potatis, zucchini och paprika. Smaksätt med vitlök, salt och peppar.
5. Rosta i ugn på 200 ° till fin färg. Vid servering, vänd in örterna.
6. Blanda kvarg, citronsaft och gräslök. Smaksätt med salt och peppar.
7. Servera med sallad.

Serveringsportion ca: Fisk 175 g, grönsaker 150 g, sås 20 g, sallad 10 g
Källa: Arla Köket Lätt-Lunch 1:2003

  • Fett
    8,22 g
  • Kolhydrater
    21,88 g
  • Protein
    27,97 g
  • Energi (kJ)
    1160,91 kJ
  • Energi (kcal)
    279,63 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen