Fiskburgare med potatismos och kall remoulad

Fiskburgare med potatismos och kall remoulad

Gör så här

1.Skär fisken i mindre bitar. Mixa den med ägg, mjölk, mjöl, salt och peppar.

2.Blanda ströbröd och citronpeppar.

3.Forma färsen till burgare och vänd dem i ströbrödsblandningen. Stek dem i smör tills de är gyllenbruna, ca 3 min på varje sida. (Lägg dem på bleck och stek färdigt i ugn, 175° ca 10 min)

4.Koka potatisen mjuk och mosa den tillsammans med varm mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar.

Servera fisken med potatismoset och remouladsås.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    14,14 g
  • Kolhydrater
    36,28 g
  • Protein
    27,9 g
  • Energi (kJ)
    1641,52 kJ
  • Energi (kcal)
    393,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen