Fiskbullar i mild curry- och äppelpytt

Fiskbullar i mild curry- och äppelpytt

Gör så här

1. Fräs curry i smör. Tillsätt buljong och äppelmos eller chutney och låt koka upp. Red med majsstärkelse.
2. Tillsätt fiskbullar och låt koka upp.
3. Blanda crème fraiche med lite av buljongen och häll över fiskbullarna.
4. Lägg sist i äpple och vitkål. Smaka av med äppelcidervinäger, salt och peppar.
5. Koka riset.
Servera med kokt ris.

Serveringsportion ca: fiskbullar 200 g, ris 150 g
Källa: ArlaKöket ung 2003:1

  • Fett
    4,76 g
  • Kolhydrater
    55,39 g
  • Protein
    8,96 g
  • Energi (kJ)
    1275,1 kJ
  • Energi (kcal)
    304,66 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen