Fisk med krämigt dilltäcke

Fisk med krämigt dilltäcke

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck, salta och peppra. Tillaga fisken i ånga, 80° eller i ugn, 125° till en innertemperatur på 50°. Häll av spadet.
2. Blanda crème fraiche med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Låt stå kallt ca 1 tim.
3. Fördela blandningen över fisken och gratinera i ugn, 200° till en innertemperatur på 60°.
4. Koka riset.
Servera fisken med ris.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Nazdar Ali, Nytorpskolan, Rönninge

  • Fett
    6,15 g
  • Kolhydrater
    52,22 g
  • Protein
    28,38 g
  • Energi (kJ)
    1601,32 kJ
  • Energi (kcal)
    382,56 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen