Fisk med kräftsmak

Fisk med kräftsmak

Gör så här

1.Lägg fisken i bleck eller ugnssäkra formar.

2.Vispa grädden och blanda med kaviar, dill och ketchup. Smaka av med salt och peppar.

3.Bred blandningen över fisken och tillaga i ugn, 175° ca 30 min.

Servera med nykokt potatis, bröd och mjölk.

Serveringsportion:ca 325 gram

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010

  • Fett
    17,63 g
  • Kolhydrater
    30,51 g
  • Protein
    29,72 g
  • Energi (kJ)
    1700,02 kJ
  • Energi (kcal)
    410,31 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen