Fisk med curryremoulad

Fisk med curryremoulad

Gör så här

1.Lägg fisken i smorda bleck.

2.Blanda övriga ingredienser. Salta och peppra. Bred blandningen över fisken. Tillaga i ugn, 200° ca 30 min.

3.Koka potatisen och mosa med varm mjölk och smör. Smaka av med salt och peppar. Servera fisken med potatismos.

Källa: Arla Köket Vinnarmat 2010/Skolmat till 100

  • Fett
    10,11 g
  • Kolhydrater
    29,46 g
  • Protein
    29,83 g
  • Energi (kJ)
    1407,35 kJ
  • Energi (kcal)
    337,35 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen