Fisk med chili

Fisk med chili

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Salta och peppra.
2. Blanda crème fraiche med övriga ingredienser. Fördela röran över fisken.
3. Tillaga fisken i ugn, 175° ca 30 min.
4. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Jessica Danielsson, Närlundaskolan, Ekerö

  • Fett
    13,84 g
  • Kolhydrater
    36,07 g
  • Protein
    35,82 g
  • Energi (kJ)
    1767,09 kJ
  • Energi (kcal)
    423,05 kcal

Kundcenter

Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

Vi på Arla svarar gärna på dina frågor.

0775-77 11 77

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen