Fisk i ugn med basilikatäcke

Fisk i ugn med basilikatäcke

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck. Krydda med salt, citronpeppar och vitpeppar. Lägg på tomat och purjolök.
2. Vispa ihop grädde och majsstärkelse. Blanda i senap, basilika, salt och vitpeppar. Bred över fisken.
3. Tillaga i ugn, 180° ca 25 min.
4. Koka potatisen.
Servera fisken med potatis.


Recept: Anki Sundeborn, Stenbocksskolan, Boxholm
Källa: Kock i skolan 2011/Skolmat till 100

  • Fett
    13,19 g
  • Kolhydrater
    31,59 g
  • Protein
    24,56 g
  • Energi (kJ)
    1470,85 kJ
  • Energi (kcal)
    354,76 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen