Fina fiskpuddingen med skirat smör

Fina fiskpuddingen med skirat smör

Gör så här

1. Koka en gröt av risgryn, vatten, mjölk och vispgrädde. Låt svalna.
2. Blanda gröt, fiskkött och ägg.
3. Tillsätt räkor och dill. Smaka av med salt och peppar.
4. Häll smeten i smorda bleck.
5. Tillaga i ugn, 175º ca 40 minuter.
6. Servera med skirat smör.

Serveringsportion ca: Fiskpudding 280 g, smör 25 g
Källa: Det ska vara gott att bli gammal

  • Fett
    37,28 g
  • Kolhydrater
    32,96 g
  • Protein
    33,07 g
  • Energi (kJ)
    2498,7 kJ
  • Energi (kcal)
    599,23 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen