Färskostkaka med rårörda björnbär och grädde

Färskostkaka med rårörda björnbär och grädde

Gör så här

1. Rör ihop alla ingredienser till ostkakan och häll upp i smorda bleck eller formar.
2. Grädda i ugn på 175° i ca 25 min tills ostkakan precis har stannat.
3. Rör ihop björnbär och socker.
4. Vispa grädde lätt och servera till färskostkakan och björnbären.

Tips: Dekorera gärna med rostade mandelspån.


Serveringsportion ca: Kaka 100 g, bär 60 g, grädde 20 g
Källa: Arla Köket äldre 2:2003

  • Fett
    26,62 g
  • Kolhydrater
    30 g
  • Protein
    11,51 g
  • Energi (kJ)
    1718,44 kJ
  • Energi (kcal)
    415,26 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen