Färsbiffar med kapris, prästostcrème och betor

Färsbiffar med kapris, prästostcrème och betor

Gör så här

1. Blanda färsen med övriga ingredienser. Smaka av med salt och peppar. Forma färsen till biffar och bryn i smör. Baka klara i ugn, 130° till en innertemperatur på 67°.
2. Blanda alla ingredienser till crèmen. Smaka av med salt och peppar.
3. Rosta de råa betorna i ugn, 175° ca 20 min.
4. Blanda samman med kokta betor, rödlök, pepparrot och olja. Smaka av med salt och peppar.
Servera färsbiffarna med prästostcrème och betor. Garnera med gräslök.

Passar till: Kokt potatis och matvete.

Källa: Årets Kock 2012

  • Fett
    45,53 g
  • Kolhydrater
    23,78 g
  • Protein
    40 g
  • Energi (kJ)
    2804,74 kJ
  • Energi (kcal)
    673,47 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen