Fårostdipp med basilika

Fårostdipp med basilika

Gör så här

1. Mixa 3/4 av basilikan med fårost och matyoghurt. Smaka av med salt och nymalen peppar.
2. Låt gärna dippen mogna i kylen i ett par timmar.
3. Dekorera med resterande basilika.

Serveringsportion ca: 80 g
Källa: Arla yoghurtsåser 2009

  • Fett
    10,53 g
  • Kolhydrater
    2,12 g
  • Protein
    6,13 g
  • Energi (kJ)
    495,85 kJ
  • Energi (kcal)
    118,85 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen