Fänkålslaw med smetana

Fänkålslaw med smetana

Gör så här

1.Skiva fänkål och rödlök tunt på mandolin eller skärmaskin. Riv moroten grovt.

2.Blanda smetana, dijonsenap, citronskal, vitlök, spiskummin och honung. Vänd ner grönsakerna och smaka av med salt och svartpeppar.

Källa:Arla Köket smetana 2011
Tom Sjöstedt, Årets Kock 2008

  • Fett
    16,99 g
  • Kolhydrater
    3,67 g
  • Protein
    1,26 g
  • Energi (kJ)
    722,96 kJ
  • Energi (kcal)
    171,07 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen