Fänkål och tomatgryta

Fänkål och tomatgryta

Gör så här

1. Fräs löken i smör i en gryta. Rör ner fänkål, tomater och tomatpuré. Låt koka ca 20 min.
2. Rör ut vetemjölet i grädden och låt koka ytterligare 5 min. Smaksätt med vitlök, honung, örtsalt och peppar.
3. Servera med råris och sallad.

Serveringsportion ca: Fänkål och tomatgryta 235 g, ris 200 g, sallad 75 g
Källa: Lunchguiden nr2

  • Fett
    8,08 g
  • Kolhydrater
    54,62 g
  • Protein
    8,77 g
  • Energi (kJ)
    1408,71 kJ
  • Energi (kcal)
    337,58 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen