Falukorvswok med rotfrukter

Falukorvswok med rotfrukter

Gör så här

1. Bryn rotfrukter och potatis i smör på stekbord, salta och peppra.
2. Lägg grönsakerna på smorda bleck.
3. Stek korv och fördela på blecken. Blanda ner crème fraiche innan servering.

Tips: Man kan steka rotsaker och potatis i het ugn med lite smör. Fyll då inte blecken för mycket och rör eller skaka någon gång. 225°C i 10-15 min beroende på storlek. Krydda och lägg ihop grönsakerna med korv och crème fraiche alternativt toppa med crème fraiche.

Serveringsportion ca: 350 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    25,07 g
  • Kolhydrater
    32,73 g
  • Protein
    16,07 g
  • Energi (kJ)
    1810,5 kJ
  • Energi (kcal)
    430,5 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen