Falsk hare med gräddsås

Falsk hare med gräddsås

Gör så här

1. Blanda alla ingredienser till ”haren”.
2. Fördela smeten i bleck.
3. Tillaga i ugn, 150° ca 40 min.
4. Koka upp buljong och grädde, red av med mjöl och vatten. Smaka av med kaffe, ansjovis, salt och peppar.
5. Servera med ångkokt blomkål, stekt potatis och gélé.

Serveringsportion ca: Hare 120 g, sås 100 g, blomkål 75 g, potatis 200 g, gélé 30 g
Källa: Arla Köket Äldre 1:2006

  • Fett
    35,17 g
  • Kolhydrater
    82,64 g
  • Protein
    46,44 g
  • Energi (kJ)
    3507,77 kJ
  • Energi (kcal)
    840,25 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen