Exotisk kokosvacherin

Exotisk kokosvacherin

Gör så här

1. Smält chokladen till 55°. Vänd ner rispuffar i smeten.
2. Bred ut på silpatmatta och ställ kallt. Skär i en storlek som passar glaset.
3. Skär mangon till kompotten i bitar och vänd i passionsfruktskärnorna. Ställ kallt tills servering.
4. Vispa vaniljkrämen slät och blanda ned kokospurén. Vänd ner den lättvispade grädden.
5. Lägg gelatinbladen i kallt vatten. Ta 1 dl passionsfruktspuré,lägg i gelatinbladen och smält i mikro eller på spisen. Tillsätt socker och resten av purén. Låt svalna.
6. Lägg puffbotten i glaset och spritsa i lite kokoskräm. Ställ kallt. Fyll på med passionstopping och lite mer puffbotten. Ställ kallt igen och fyll glaset nästan fullt, ställ in i frysen.
7. Tina vacherinen innan servering. Toppa med passionsfruktsttopping och mango- och passionskompott.

Serveringsportion ca: 170 g
Källa: Sweetlab

  • Fett
    23,48 g
  • Kolhydrater
    37,73 g
  • Protein
    4,2 g
  • Energi (kJ)
    1479,46 kJ
  • Energi (kcal)
    482,36 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen