Enchiladas med kycklingröra

Enchiladas med kycklingröra

Gör så här

1. Blanda gräddfil med salsasåsen, smaka av med salt och chilipeppar. Ställ svalt minst en timme.
2. Bland kycklingkött med cottage cheese, vitlök, lök, chilipulver, paprikapulver, paprika och champinjoner.
3. Fördela fyllningen på tortillas eller tunnbröd. Rulla ihop och lägg på bleck.
Strö över ost och gratinera i ugn, 200º ca 8-10 min.
4. Blanda majs och purjolök. Häll över limesaft.
5. Servera enchiladas med salsasås och purjolökssallad.

Serveringsportion ca: Enchiladas 2 bröd, kycklingröra 140 g, sallad 75 g, salsasås 0,5 dl
Källa: Lunch guiden våren -97

  • Fett
    24,12 g
  • Kolhydrater
    80,94 g
  • Protein
    37,65 g
  • Energi (kJ)
    3000,89 kJ
  • Energi (kcal)
    721,75 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen