Enchilada med tacosås

Enchilada med tacosås

Gör så här

1. Fräs lök i smör. Tillsätt morot och nötfärs, stek under omrörning tills färsen blir smulig. Tillsätt tacokrydda, tacosås och crème fraiche. Låt koka ihop.
2. Lägg färsen på tortillabröd och rulla ihop till en enchilada. Lägg enchiladan på bleck och strö över ost.
3. Gratinera i ugn, 250° i 5-7 min.
4. Servera gärna med sallad, lök och extra tacosås.

Serveringsportion ca: 310 g
Källa: Lätta upp din matlagning

  • Fett
    23,74 g
  • Kolhydrater
    72 g
  • Protein
    25,35 g
  • Energi (kJ)
    2591,93 kJ
  • Energi (kcal)
    619,99 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen