Dubbelmacka med färskost och kalkon

Dubbelmacka med färskost och kalkon

Gör så här

1. Dela brödet i två delar.
2. Bred färskost på underdelen.
3. Fördela ost, kalkon, päron och krasse ovanpå och lägg på locket.

Serveringsportion ca: 1 bröd 130 g, fyllning 65 g
Källa: Arla Köket Skola-Förskola 1:2002

  • Fett
    17,59 g
  • Kolhydrater
    60,73 g
  • Protein
    18,23 g
  • Energi (kJ)
    2047,76 kJ
  • Energi (kcal)
    473,97 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen