Draculasoppa med korvfingrar

Draculasoppa med korvfingrar

Gör så här

1. Koka tomater, buljong, ketchup, tabasco och vitlök i ca 5 min. Lägg i pasta och koka ytterligare 5-10 min beroende på pastans koktid.
2. Klipp upp prinskorvarna till hälften i ena änden. Rör ner crème fraiche och lägg i prinskorvarna . Låt soppan koka upp igen. Smaka av med socker, salt och peppar. Red evenutellt soppan med majsstärkelse eller mjöl om du vill ha en tjockare konsistens.



Serveringsportion: Draculasoppa ca 2 dl
Källa: Arla Köket Junior 2:2000

  • Fett
    16,27 g
  • Kolhydrater
    21,3 g
  • Protein
    8,08 g
  • Energi (kJ)
    1113,46 kJ
  • Energi (kcal)
    266,55 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen