Djävulsfisk

Djävulsfisk

Gör så här

1. Lägg fisken i smorda bleck.
2. Mixa paprika, chili, lök och basilika. Tillsätt vitlök och rör ned crème fraiche, senap och ketchup. Smaka av med salt och peppar. Bred röran över fisken.
3. Strö över ost och oregano. Tillaga i ugn, 175° ca 20 min.
4. Koka riset.
Servera fisken med ris.

Källa: Arla Köket Kock i skolan 2012.
Robbin Höglund, Kyrkskolan i Möklinta, Sala

  • Fett
    11,99 g
  • Kolhydrater
    50,94 g
  • Protein
    35,72 g
  • Energi (kJ)
    1921,34 kJ
  • Energi (kcal)
    460,56 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen