Dipp på rädisblast

Dipp på rädisblast

Gör så här

1. Skölj rädisblasten. Mixa 100 g blast med matolja i en thermomixer på 60° till en grön, slät olja.

2. Mixa 1 dl crème fraiche med resterande blast i en blender tills dippen är helt slät. Rör ner resterande crème fraiche och smaka av med citronsaft och salt.

3. Vid servering: Vänd dippen med lite rädisblastolja.

 Källa: Johan Backeus Årets kock 2017

  • Fett
    17,39 g
  • Kolhydrater
    2,29 g
  • Protein
    0,81 g
  • Energi (kJ)
    700,48 kJ
  • Energi (kcal)
    167,52 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen