Dillvåffla med laxröra och kapris

Dillvåffla med laxröra och kapris

Gör så här

1. Blanda mjöl och vatten. Rör ner smör och dillen.
2. Vänd försiktigt ner grädde i smeten.
3. Värm våffeljärnet och pensla tunt med smör. Häll i smet och grädda våfflorna gyllenbruna. Servera direkt eller förvara på galler.
5. Blanda ihop ingredienserna till laxröran och smaka av med salt och peppar.
3. Servera våfflorna med laxröran och gärna lite extra krasse.

Tips: Vill du göra våfflorna riktigt gröna kan du mixa dillen med vattnet till våffelsmeten innan den bereds.

Tips: Våfflorna ska inte staplas på varandra, då blir de sega.

Serveringsportion ca: Våfflor 170 g, röra 100 g
Källa: Våffelrecept 2003

  • Fett
    49,37 g
  • Kolhydrater
    30,48 g
  • Protein
    17,13 g
  • Energi (kJ)
    2644,67 kJ
  • Energi (kcal)
    637,69 kcal

Kundcenter

Kundkontakt via e-post
Kontakta oss via kontaktformuläret nedan, vi svarar senast inom en arbetsdag.

Kundcenter har öppet: 
Mån-fre: 07.00-17.00
Lör, sön samt röd dag: 08.00-17.00

0775-77 11 77

Konsumentfrågor/privatperson?
Arla Forum har öppet mån-fre 13.00-16.00
Kontakta oss

020-99 66 99

Läs vanliga frågor och svar här.

Dina kontaktuppgifter

Till toppen